Lijep i prirodan osmijeh danas je imperativ, ali koliki je broj sretnika koji su zadovoljni vlastitim osmijehom?
Danas, uz pomoć digitalne tehnologije, put do savršenog osmijeha brži je, precizniji i lakši.

Novi materijali savršeno imitiraju prirodne zube i omogućuju visoku estetiku svih protetskih radova - keramičke krunice, ljuskice, mostovi...

Suvremene digitalne trendove slijedi i Zara Dental Centar, jedan od vodećih dentalnih centara u Zadru.
Fotografiranje osmijeha prvi je korak kod izrade protetskih radova (krunice, mostovi, ljuskice...). Fotografija je potrebna za analizu i digitalno kreiranje novog osmijeha (Digital Smile Design).

Zahvaljujući digitalnom dizajnu osmijeha, danas pacijenti u Zara Dental Centru imaju mogućnost vidjeti svoj novi osmijeh unaprijed!
Sama izrada protetskog rada najkreativniji je dio procesa, a digitalna tehnologija omogućila je savršene oblike zuba.

Imitirati prirodni zub veliki je izazov. Svaki protetski rad, bez obzira na to koliko složen bio, prilika je da se savršenom izradom napravi nešto stvarno posebno.
CAD/CAM - kompjuterski potpomognuti dizajn i izrada napredna je tehnologija koja se svakodnevno koristi i garantira vrhunske rezultate.

Prednost CAD-CAM tehnologije je brzina, kreativnost i visoka preciznost. Od materijala najčešće se koristi cirkon keramika. Cirkon je čvrst, dimenzijski stabilan, lako se obrađuje te daje savršenu estetiku i funkciju, a može se koristiti u svim regijama čeljusti. Superiorni estetski materijal je integralna keramika (E.max), a koristi se za izradu vrhunskih estetskih krunica i ljuskica prvenstveno kod prednjih zubi.

Ako razmišljate o korekciji vlastitog osmijeha, pobrinite se za svoje zube u Zara Dental Centru koji posluje na razini vodećih svjetskih centara dentalne medicine.

Iskoristite promotivno razdoblje do 01. travnja 2019. i osigurajte si 20 % popusta na sve protetske radove (keramičke krune, ljuskice, mostovi, implantoprotetika..). Briga za zdravlje vaših zubi od iznimne je važnosti, pa zašto se zadovoljiti prosjekom?

Rezervirajte svoj termin na broj 098 / 226 - 918 i osigurajte si besplatan pregled uz gratis ortopan!
Više o Zara Dental Centru možete doznati putem njihove službene mrežne stranice ili putem Facebooka.