Četvrtu godinu po redu plesna udruga Nimeta organizira upise na orijentalni trbušni ples pod vodstvom instruktorice Mirjam Dadić. Treninzi će se održavati ponedjeljkom od 18 do 19 h i petkom od 19 do 20 h. Novitet u plesnoj udruzi Nimeta je progam Jazz dance, koji će voditi instruktorica Viktorija Klasić. Treninzi će se održavati subotom i nedjeljom od 18 do 19.30 h. Program počinje od 14. siječnja, a možete nas naći adresi Molatska 11A ( MO Jazine II). Prijaviti se možete na broj 091 604 2849 ili na mail: [email protected] Plesna udruga Nimeta aktivna u Zadru od 2014. godine.

Članice udruge su na brojnim natjecanjima osvajale su mnoga priznanja i zlatne medalje u različitim plesnim kategorijama. Prva je u Zadru organizirala dva festivala orijentalnog plesa OrientFest, plesnu manifestaciju na kojoj su se okupile plesačice orijentalnog trbušnog plesa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

 Također, Plesna udruga Nimeta organizira i projekt Ples za Sve u sklopu kojeg će se tijekom 2019. godine održavati besplatne radionice različitih plesnih izričaja