U redakciju nam je stiglo priopćenje vijećnika u MO Maslina Senada Tokića (Zadarski blok) naslovljeno "HDZ i pobočnici konstituirali Vijeće MO Maslina".

- U ovo predblagdansko vrijeme konstituirano je Vijeće mjesnog odbora Maslina. (Ne)Zavisna lista Mate Zorice uz pomoć dvije ruke HDZ-a i to Borisa Skroće i Mirka Jošića ustoličila je novog/starog predsjednika Mjesnog odbora Maslina.

Budući da nije bilo protukandidata moj listić je bio nevažeći, a sad ću ukratko objasniti zašto.
Prometno rješenje na križanju Benka Benkovića i Put Bokanjca u najmanju ruku je idiotsko, a dotični nisu vidjeli ili nisu htjeli vidjeti što nas očekuje. Naime gužva je bilo i prijašnjih godina no ne u ovom obimu, a to će najbolje dočarati priložene fotografije. Najgore je što su se gužve sad preselile i u ulicu Franje Petrića zbog lošeg prometnog rješenja.

Tržnica je u procesu otvaranja već sad par mjeseci, a budući da su sad postignuti dogovori o koaliranju (ne)zavisnih i HDZ-a u MO Maslina očekuje se i formalno otvorenje tržnice ili od milja nazvane bazenom.

Neću ovom prilikom spominjati posebno ulicu Benka Benkovića na kojoj se svako malo dogodi da automobil udari/okrzne/takne pješaka. Isto tako neću spominjati ni park koji zaslužuje uređenje i da liči na park u Gradu Zadru kao i rupe po ulicama koje čekaju da se zakrpaju po nekoliko mjeseci. Neću spominjati ni stablo koje prijeti djeci.

Stanje u MO je kakvo je i tu se ne može ništa promijeniti, a u meni će stanovnici Masline imati osobu kojoj se mogu obratiti koja će aktivno sudjelovati u radu Mjesnog Odbora i usmjeravati vladajuće ka boljem za naš MO. Stanovnici MO Maslina svoje prijedloge, probleme kao i pitanja mogu poslati na email adresu [email protected]

Ovu prigodu koristim i da zaželim čestit Božić i sretnu Novu godinu.