U derbiju 3. kola Druge lige jug, KK Diadora će na svom terenu dočekati košarkaše Solina. Gosti su u prethodnom kolu također zabilježili poraz, ali za razliku od Entuzijasta koji su izgubili na gostovanju kod Sukošana, Solinjani su svoj upisali na domaćem terenu protiv vodećeg Omiša.

Težine ovog susreta svjestan je startni razigravač momčadi iz Zadra, Anđelo Ivanov: "Znamo da Solin ima velike ambicije ove sezone koje su potvrdili osnaživanjem stručnog stožera Hrvojem Oršulićem i Brunom Šundovom i s te strane će nam biti najteži protivnik do sada. Mi ćemo pokušati više gledati sebe i poboljšati igru koja je u Sukošanu izgledala zaista loše, ali ja se nadam se da će svi dati svoj maksimum i da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. A kad je tako imamo se pravo nadati pobjedi."

Utakmica je na rasporedu u subotu s početkom u 20:30 sati u dvorani Osnovne škole Zadarski otoci na Bilom Brigu, gdje će se na svim domaćim utakmicama do Božića nastaviti Akcija prikupljanja sredstava za Udrugu za autizam i za potrebite obitelji župe Srca Isusova.