ZADAR- Iz Turisthotela jučer su u Callegru predstavili i svoje stalne goste počastili s novom slastičarskom ponudom u Zadru.

Slatka priča THe Cake nastala je u Turisthotelovoj akademiji koju polazi 20 kuhara i slastičara. U travnju je predstavljan prvi dio modernih i vrhunskih slastica koje su danas zaokružene u jedinstvenom asortimanu koji izgleda bajkovito. Takvog su i okusa tradicionalne slastice koje su dobile jedan novi izgled - plod kreativnosti akademskih slastičara.

 

- Na proljeće smo rekli da ćemo se vidjeti nakon sezone i evo nas s novim proizvodima koje su osmislili i pripremili polaznici naše akademije u TN Zaton. Tijekom sezone u slastičarkom pogonu u Zaton radili smo šest novih torta koje smo tada brendirali. Sada izlazimo s punim kapacitetom koji je obogatio naš slastičarski asortiman - uz već poznate štrudle i piroške, pohvalio se Zvonimir Župan, voditelj Turisthotelove akademija i sektora ugostiteljstva.

 

Sve slastice naći će se u ponudi Turisthotelovih ugostiteljskih objekata po pristupačnim cijenama od 10 do 18 kuna. Središnje mjesto jedinstvene slatke ponude THe cake bit će Callegro gdje se za Advent spremaju nova slatka iznenađenja za Zadrane i njihove goste