Zadarski pjevač i skladatelj Đani Maršan, sprema svojim vjernim obožavateljima nezaboravan predbožićni koncert u Ilirijinom Arsenalu  u petak 14.12.2018., s početkom u 21h.

Svima znani "čovik s mora" na predbožićnom koncertu pripređuje vam večer najvećih hitova uz sjećanja na lijepa zadarskih vremena. Božićni ugođaj uz jedinstvenog umjetnika- Đanija Maršana u Arsenalu je naprosto jedna od onih večeri koje se ne propuštaju.

Rijetki su oni koji bi mogli odoljeti njegovim pjesmama kao što su "Adio", "Prozor prema zalazu", "Kad mendule procvitaju", "Djevojka s juga" i velikom broju drugih, nastalih tijekom 45-godišnje karijere, ali i starim izvedbama "klasika" svog brata Tomislava Ivičića "Zadar je u srcu mome" i "Zapivajmo noćas u konobi"...

Ekipa glazbenika,tonskih producenata i organizatora iz Arsenala i Ilirije d.d., najavljuje večer za pamćenje u kojoj će se uživati od prve do posljednje minute.

Ulaznice po cijeni od 100,00 kn za parter karte i 150,00 kn za vip premium karte dostupne su u Arsenalu od sljedećeg tjedna (ponedjeljak do petak od 09.00-15.00h, subotom 09.00-12.00h).

Ulaznice po 100,00 kn dostupne su i preko Ticketshop.hr.