Bajkeri i rotarijanci su na zajedničkom zadatku, jer kreće 2. humanitarni Rotary Moto Rally Plus koji ima za cilj punjenje polica socijalnih samoposluga diljem Hrvatske, a u petak 1. lipnja rally stiže i u Zadru.

Svoj humanitarni doprinos možete dati i dolaskom na zabavno-promotivna događanja na svim lokacijama zaustavljanja rallya, a posebno ističemo one na PAGU i u ZADRU 1.lipnja.

PAG 14:00- do 17:00 sati Glazbeni program i gastronomska ponuda u organizaciji MK Paška bura i Wine & Cheese bara Trapula na Trgu kralja Petra Krešimira IV. br.1.

ZADAR od 18:30 sati Famous Beach Bar (Ul. Majstora Radovana 7, Zadar) uz domaćine iz MK Vuk samotnjak I u suradnji s MK klubovima Zadarske županije ( MK Paška bura, MK 4. Gardijska, Vespa klub Zadar i LEMC Blue Knights Croatia VIII Zadar) sudionike će dočekati bogata gastronomska ponuda, piće, glazba uživo i atraktivni performansi. Svojim dobrovoljnim prilozima doprinesite da napunimo socijalnu samoposlugu u Zadru.
Uz vas u Zadar će u poslijepodnevnim satima s Paga stići i bajkeri iz cijele Hrvatske predvođeni moto legendom Željanom Rakelom. Službeni start ovog humanitarnog rallya je u četvrtak, 31. svibnja u Varaždinu.Vozi se preko Zagreba, Karlovca, Rijeke, Paga, Zadra, Vodica, Kaštela, a cilj je u Splitu u subotu predvečer. U svakome od pobrojenih gradova kolona će stati i bit će održan party na kojemu će se prikupljati donacije, a u Splitu će biti održana i prigodna humanitarna aukcija na kojoj će izmedju ostalog biti ponuđeni i dresovi Hajduka i košarkaškog kluba Split s potpisima svih Igrača. Ovogodišnju akciju oplemenili smo i dodatnim ciljem, a to je poticanje na aktivnije uključenje svih u iskorijenjivanje dječje paralize u svijetu. Kako bismo i ove godine postigli barem jednako tako dobar rezultat, pozivamo vas da nas, u skladu s vašim mogućnostima, medijski popratite i ujedno se zahvaljujemo na vašem dosadašnjem praćenju koje je uvelike doprinijelo uspjehu akcije.
Ostali gradovi uključeni u humanitarni Rotary Moto Rally PLUS. 

31.5.2018. VARAŽDIN
od 08:30 do 10:00 sati na Kapucinskom trgu Varaždinu uz štandove RC Varaždina 1181, BMW moto kluba Varaždin i HOG Pleter chapter za socijalnu samoposlugu Varaždin
ZAGREB
od 11:30 do 13 sati U zastupništvu Harley-Davidson® u Zagrebu uz DJ program koji organiziraju H-D Zagreb i HOG Pleter Chapter Croatia.
KARLOVAC
od 14:00 do 15.30 sati BMW MK Karlovac - club house (Mala Jelsa 9a)
RIJEKA
od 18:00 do 01:30 sati Gat Karoline Riječke uz nastupe grupa Obrazovni program i PleteRi , te koncert Nene Belana I Fiumensa.
2.6.2018. VODICE
11:30 do 14:00 sati MK Okit club house
KAŠTELA
16:00 sati do 18:00 sati Marina Kaštela prikupljanje donacija na štandovima za socijalnu samoposlugu i u samoposlugama Ribola
SPLIT
od 19:45 sati BAR PARADOX veliki party povodom završnice 2. Rotary Moto Rally Plus, uz proslave 9. rođendana BMW MK DALMACIJA i 13. rođendana RC Split PLUS uz glazbu uživo i DJ-a te humanitarnu aukciju za prikupljanje donacija za socijalnu samoposlugu udruge MOST u Splitu.