Atraktivna lokacija i ambijent Kraljevskih vinograda idealan je odabir za sve koji žele elegantno vjenčanje kakvo su oduvijek sanjali.

Smješteni na idiličnom brežuljku povrh Petrčana i Punta Skale te u neposrednoj blizini ekskluzivnog resorta Falkensteiner - Kraljevski vinogradi nude jedinstven spoj prirode, elegancije i funkcionalnosti. Imanje se prostire na 40 hektara površine s ukupno 300.000 zasađenih nasada loze koji svojim brojem i kvalitetom čine perjanicu među vinogradima sjeverne Dalmacije.

U takvom okruženju u ponudi su upravo nezaobilazna vrhunska vina autohtonih hrvatskih sorti; Pošip, Plavac i Crljenjak te brojne istaknute sorte kao što su Syrach, Merlot, Cabernet souvignon, Plavina, Žilavka, Chardonay, Souvignon bijeli, Muškat žuti...

Za neodoljive gastronomske specijalitete i besprijekornu uslugu u sklopu Kraljevskih vinograda pobrinut će se Catering gušti. Vrhunski pripremljena jela u atraktivnim aranžmanima svakako će zadovoljiti i najzahtjevnije nepce.

Elegantno uređenje prostora i šatora povjereno je iskusnom i kreativnom Altera teamu. Uistinu ne morate brinuti o kapacitetu i broju gostiju na vašem najljepšem događanju. Za sve će biti mjesta. I to kakvog. Vrhunska rasvjeta, bogate dekoracije i dodatna oprema te vrhunski šatori s klimatizacijom učinit će vaš boravak u Kraljevskim vinogradima još bajkovitijim.

Neka savršena proslava bude najljepši početak vašeg zajednčkog života.

Sve dodatne infomacije na www.catering-gusti.com.