Zoran Jelenković, hladne zimske dane odlučio je zagrijati novom pjesmom naziva Generacijo, koja je od danas i službeno uplovila u radijski eter. Simpatični i uvijek nasmijani Zadranin svoju publiku tako je počastio novim autorskim uratkom, za koji potisuje glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Pjesma je nastala prema istinitom događaju koji je Zoranu ispričao jedan njegov obožavatelj, te je napravljena u veselom tonu, te pop-rock izričaju. Ljubavni karakter, ono je što upravo krasi novu pjesmu, na kojoj su osim Zorana svirali, i njegovi sinovi Šime i Ivan, dok je gitaru svirao Kristofor Josip Jurjević, a bas gitaru Marko Ilić.

- Publika ima prilike čuti kako zvuči, strastvena ljubav dvoje mladih studenata, koje različita životna i poslovna iskušenja, kao i opredjeljenja mogu dovesti do razilaženja, ali i činjeniica, da prava ljubav ne umire nikad, te da ne poznaje dobne granice generacija., kazao je ovom prilikom Jelenković.

Njegova ekipa snimila je i video spot u režiji Marka Lokasa, a u kojem su uz Zorana, predstavljeni i sami glazbenici, koji su svirali i pjevali na pjesmi.


View on YouTube

Autor glazbe: Zoran Jelenković
Autor teksta: Zoran Jelenković
Autor aranžmana: Zoran Jelenković
Glazbeni producent: Zoran Jelenković
Tonski producent: Zoran Jelenković