Imovina zaostala u stečajnom postupku Plotera nakon prodaje nekretnine prodana je u korisni otpad, te se njome neće moći namiriti niti manji dio zaostalih dugovanja. Naime, nakon što je u trećem pokušaju nekretnina na Novom Bokanjcu, prvotno procijenjena na 4,6 milijuna kuna, prodana Bakmazu d.o.o. za sveja 1,2 milijuna, pristupilo se prodaji građevinskog materijala i stare građevinske opreme i alata.

Međutim, za rashodovanu opremu i stari materijal nitko nije bio zainteresiran pa je stečajni upravitelj Branko Morić sve zbrinuo kao otpadno željezo, otpadna vozila, otpadne građevinske strojeve i opremu te otpadni građevinski materijal. Za ukupnu količinu od 46.080 kg dobio je 21.915 kuna.

Privrednoj banci Zagreb, kao vjerovniku koji je potraživao nekoliko milijuna kuna, iz stečajne mase kao razlučnom vjerovniku pripalo je svega 867 tisuća. U dosadašnjem tijeku stečajnog postupka djeIomično su namireni samo radnici za neisplaćene plaće i za otpremnine ali samo po osnovu osiguranih tražbina radnika u slučaju stečaja poslodavca.