easyJet, vodeći europski avioprijevoznik, nastavlja svoju ekspanziju u Hrvatskoj uvođenjem sedam novih linija, uključujući četiri nove destinacije iz Pule za Basel, Liverpool, London Southend i Milan Malpensa, te jednu iz Zadra, prema Berlinu. Iz Zadra će na Schönefeld i nazad avioni letjeti od 27. lipnja dva puta tjedno, srijedom i subotom.

easyJet u 2018. godini nudi još veći izbor hrvatskim putnicima povezujući ih s glavnim europskim destinacijama po pristupačnim cijenama, kao i europskim turistima koji mogu doći na prelijepu dalmatinsku obalu. Karte su od danas u prodaji na easyJet.com, preko easyJet mobilne aplikacije te globalnih distribucijskih sustava.

U posljednjih dvanaest mjeseci ova aviokompanija je prevezla rekordan broj od 910.000 putnika iz i prema Hrvatskoj, što predstavlja rast od 35% u usporedbi s prethodnom godinom. easyJet sada povezuje Hrvatsku sa šest europskih zemalja te s preko 23 različite destinacije diljem Europe uključujući Amsterdam, Ženevu i Paris-Orly.

easyJet u svojoj floti ima preko 279 zrakoplova i leti na 880 ruta kojima povezuje preko 140 aerodroma u 31 zemlji. Više od 300 milijuna Europljana živi unutar jednog sata udaljenosti do aerodroma koji opslužuje easyJet. Ove godine aviokompanija je Zadar povezivala s Londonom i Milanom.
.