ZADAR- Neven Klarin imenovan je za pročelnika Ureda grada Zadra, potvrdio nam je to danas gradonačelnik Branko Dukić. Gradonačelnik je potpisao i odluku o imenovanju kojom je novi pročelnik Odjela za komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Robertino Dujela. On nastavlja s istim poslom i neće više biti vršitelj dužnosti već pročelnik koji je lani zaposlen u gradskoj upravi na mjestu zamjenika sada već bivše pročelnice Ivana Vanjak. Tajnica u Uredu gradonačelnika bit će Julija Goji koja je u Ured gradonačelnika prešla kao zaposlenica gradske uprave.

Njih troje su prošli natječaj, a ugovore o novim radnim mjestima će dobiti kada prođe žalbeni rok. Tada će Klarin preuzeti mjesto pročelnika Ureda gradonačelnika, rekao nam je gradonačelnik koji nam se danas javio nezadovoljan što smo na njega prebacili svu odgovornost za lošu i posrednu komunikaciju s gradskom upravom. Gradonačelnik smatra da svatko od pročelnika treba preuzeti odgovornosti za svoj posao i informaciju prema javnosti.

Kako će to izgledati dolaskom novog pročelnika Ureda gradonačelnika koji je do sad bio član Uprave Slobodne Dalmacije, Novog lista te u Grad Zadar prelazi s mjesta direktora Zadarskog lista? Dukić je uvjeren kako Klarin neće biti još jedna prepreka u komunikaciji s gradonačelnikom. Najavio je kako će se ta komunikacija poboljšati.