U utorak, 23. svibnja s početkom u 18 sati, udruga CINAZ ugostiti će zanimljivu predavačicu Nikolinu Gavrilović. Zašto zanimljvu? Zato jer se naša draga volonterka hrabro otisnula u tuđinu istoka Europe - Armeniju te vratila s pregršt dojmova koje želi podijeliti s vama!

Otkačene dogodovštine s lokalcima, stranim i domicilnim studentima pa i sa izvjesnim konzulom tek će biti jedna od brojnih tema. Saznajte što povezuje brendi i Noinu arku, koja prirodna bogatstva krase Armeniju a koja kulturna, kako se uopće snaći tamo te kako, zlu ne trebalo, postati taksistom u „čas posla"!

Biti će priče o međuljudskim odnosima, što povezuje Armence i Dalmatince, kako „diše" Erevan te brojne druge korisne zanimljivosti zbog kojih treba i osobno istražiti Armeniju (tradicionalna kuhinja, spomenici, noćni život, glazbeni instrumenti, poznati ljudi itd.)

Znatiželjni, posjetite prostorije udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 3), a svoj dolazak na predavanje "Moj putopis: Armenija" poželjno bi bilo potvrditi na email: [email protected] ili na 095 856 0454.