Mjuzikl Mamma Mia u sklopu svoje hrvatske turneje gostuje u dvorani Krešimira Ćosića 3. ožujka 2017. godine s početkom u 20 sati.

Još od premijernog izvođenja svjetskog mjuzikla Mamma Mia u kazalištu Komedija, koje se održalo prije malo manje od godinu i pol, vlada ogroman interes, a popis unaprijed rezerviranih karata premašio je brojku od nekoliko tisuća posjetitelja koji jedva čekaju doći na red.

Ovaj hvaljeni mjuzikl je kombinacija zanimljivo obrađene teme, izvrsnih glumaca, odličnih songova, savršeno uvježbanog orkestra, nešto je što je prepoznala mnogobrojna publika koja je imala sreće doći do svojih ulaznica i pogledati predstavu.

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku,

Za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Đani stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović, Danijela Pintarić i mnogi drugi.

Catherine Johnson napisala je cijeli, pravi mjuzikl, u tradiciji majstorskih djela londonskog West Enda, imenovala ga po hitu Mamma Mia, a utemeljila na još nizu hitova ABBE. U cijelome svijetu u svakom trenutku je najmanje šest izvedbi mjuzikla Mamma Mia. Režiju i koreografiju potpisuje Igor Barbarić, dirigira Dinko Appelt, a u orkestru sviraju brojni poznati domaći glazbenici.

I upravo zbog svog zaraznog optimizma, mjuzikl Mamma Mia od premijere naovamo nije prestao puniti dvorane, kako onu "kućnu" kazališta Komedija, tako ni osjetno veće prostore u kojima je do sadamjuzikl imao prilike zaigrati i biti prikazan.

Prodaja ulaznica u sustavu www.ticketshop.hr i njihova prodajna mjesta u Hrvatskoj, prodajna mjesta u Zadru: TISAKmedia Supernova i Caffe bar La Bodega (Kalelarga).

Cijene ulaznica: parter 1 (numerirano) 150 kun,a parter 2 (numerirano) 120 kuna, teleskop desno i lijevo (slobodno sjedenje) 120 kuna, teleskop sredina VIP (numerirano) 200 kn i tribine (slobodno sjedenje) 100 kuna.