ZADAR - Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković jučer se družio s članovima stranke, biračima i građanima u Petrčanima.
Nakon šetnje kroz Petzrčane, svita povukla u Kraljevske vinograde, gdje su na druženje i upoznavanje novog šefa stranke pozvani i građani koji nisu članovi HDZ-a. Upravo zbog njih, taj je dio bio zatvoren za javnost. Doznajemo kako je na poslijepodnevnom druženju sa zakuskom, koja je negdje nazvana "privatni ručak," bilo stotinjak građana. Plenkoviću je domaćin bio gradonačelnik Božidar Kalmeta. Za atmosferu je bila zadužena klapa Niko.

U Kraljevskim vinogradima još jednom su predstavljeni kandidati s liste. Plenković je izrazio uvjerenje kako će HDZ u IX. izbornoj jedinici dobiti devet mandata.

Novinarima u u Petrčanima, šef HDZ-a je izjavio kako može primijetiti da su i Zadar i Petrčane puno napredovali u posljednjih 20 godina. Razvijena je prometna i lučka infrastruktura, turizam. Mi ćemo kao nova vlast sigurno nastaviti s prometnim povezivanjem, ulaganjem u turizam, ribarstvo, po kojem je Zadarska županija najrazvijenija u Hrvatskoj, najavio je Plenković s čijeg smo FB profila skinuli fotografije.