ZADAR- Moli se pošten nalaznik da vrati trubu koja je po završetku koncerta Postolara Tripper na Prviću, nestala „po duhu svetom".
Policijski rečeno nepoznati počinitelj otuđio je skupocjenu trubu marke Kanstul 1600 Wayne Bergeron serijskog broja 25911.
Zadarski glazbenici doživjeli su pravi šok kada su spoznali da im je netko ukrao instrument koji vrijedi koliko cijela njihova oprema. Sve su pretražili po malom šibenskom otočiću koji ih je ugostio na cjelovečernjem koncertu. Ne bi htjeli da im Prvić ostane u lošem sjećanju, stoga mole sve koji imaju bilo kakve informacije koje bi pomogle da se ovaj skupocjeni instrument vrati da se jave na mail [email protected]

Radi se o unikatnoj trubi koja je prepoznatljiv instrument zvuka zadarskog benda. Da bI je kupio trubač Postolara Luka Mrša dugo je skupljao novac. I zato se poziva pošteni „posvojitelj" da mu je vrati.

Ukoliko je netko pronađe instrument na samom otoku neka obavijesti Mjesni odbor Prvić Šepurine.

Poziv je upućen i iz Mjesnog odbora Prvić Šepurine, koji je organizator PGF-a.
MO poziva osobu koja je otuđila instrument da iz neke javne govornice nazove broj Mjesnog odbora Prvić Šepurine, 095/524-27-97 te da im priopći informacije o mjestu na kojem će ostaviti instrument kako bi ga mogli preuzeti - stoji u objavi informacije.

Dajte ljudi, vratite Postolarima trubu, trebat će im, još dugo...dugo