Na društevoj mreži Facebook otvorena je stranica Humanitarna akcija: Tanjina knjiga radosti za nabavku aparata za zračenje za zadarsku bolnicu.

Riječ je o prikupljanju novčanih donacija za nabavu aparata za zračenje za potrebe osnivanja Centra za onkologiju Zadar.

Akciju provodi Liga protiv raka Zadar u suradnji sa Tanjinom knjigom radosti.
Suorganizatori su: VAK"AN"ZA Zadar, Cafe bar Kult i Cafe bar Dišpet

U nedjelju, 8.5.2016., od 10 do 14 sati na zadarskom Forumu biti će postavljen štand na kojem će volonteri prikupljati donacije.

Istog dana, od 18 do 22 sata, održati će se veliki humanitarni party u Varoši, na terasama cafe bara Kult i cafe bara Dišpet uz nastavak prikupljanja donacija te dobru zabavu uz svirku uživo zadarske grupe Balboa.

Vrijedno je spomenuti da na zadarskoj World For Life World Run utrci nastupiti i "Tanjin tim". Tanja je naime, nastupila na preklanjskoj utrci i bez problema otrčala 10km, lani zbog borbe protiv opake bolesti nije nastupila, a sad će umjesto nje urku otrčati njezini najdraži, prijatelji i štovatelji.

Volonteri koji će ponijeti glavninu tereta organizacije i provedbe ove humanitarne akcije učenici su Gimnazije Vladimir Nazor u Zadru, koji će izraditi i prodavati majice, razne suvenire, slatkiše...

Sve aktivnosti koje misle provesti saznajte ovdje,  a priču o Tanji možete pročitati na ovom linku.