Zadarski pjevač Ivan Ive Županović s pjesmom "Oprosti mi" predstavio se na Zagrebačkom festivalu kada si je poželio samo da publika dobro prihvati njegov novi singl.

Želja mu se u međuvremenu ispunila, reakcije publike su i više no dobre, a sad je na redu i da pjesma dobije svoj vizualni identitet. Snimanje spota Ivan je ponovno povjerio Kreathia studiju i redatelju Igoru Goiću.

- Jako sam zadovoljan redateljevom vizijom, a glumica Marijana Bošnjak ponovno je briljirala svojom izvedbom. Spot govori o dvjema srodnim dušama koje su rođene u različito vrijeme i stoga se nikad nisu srele. S obzirom da pjesma ima jaku emotivnu poruku, ovakva dirljiva priča mi se čini kao njena savršena vizualizacija. Jedva čekam čuti što će publika reći, kazao je Županović koji većinu vremena provodi u studiju, pripremajući svoj album prvijenac.

- Jako sam zadovoljan pjesmama koje sam prikupio i u kojem smjeru sve skupa ide. Ne radi se na silu nego baš sa guštom, zaključio je Županović koji je osim pohvala za pjesmu od redatelja dobio pohvale i za svoje glumačke sposobnosti.

- Ive je već u prvom našem spotu pokazao izuzetne glumačke sposobnosti tako da sam ga ovog puta poželio koristiti još više i kompliciranije. U spotu njegova pjesma putuje u skoru budućnost putem knjige do njegove srodne duše koju utjelovljuje nevjerojatno uvjerljiva Marijana Bošnjak. Ona se nalazi u istom problemu kao i on - traži svoju srodnu dušu i otkriva je iza slova u knjizi, u licu autora. Naglasak smo stavili na setove koji na neki način sami od sebe pričaju priču. Prvi set nam je uzeo puna dva dana od čega je najzahtjevniji bio sat promjera 3m x 3m, dok je drugi set jednostavno savršeno uređena konoba „Kamen" u Crnom kod Zadra. Rustikalnost ove konobe je šteta bilo ne iskoristiti u pričanju ovakve priče, kazao je Igor Goić, a Županović se vlasniku konobe ;Kamen zahvalio na ustupanju protora koji se savršeno uklopio u redateljvu viziju.

Stihove pjesme Oprosti mi potpisuje Vjeko Alilović, glazbu je skladao Duško Rapotec Ute, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić.


View on YouTube