Učilište Faros u suradnji s Udrugom za ruralni razvoj Ravni kotari organizira peti set predavanja i polaganja ispita za program Održive upotrebe pesticida, za dobivanje iskaznice profesionalnog korisnika.

Svi profesionalni korisnici i svi ostali kojima su potrebni proizvodi za zaštitu, a koji još uvijek nisu dobili certifikat o održivoj upotrebi pesticida (svi koji koriste zaštitna sredstva) moraju imati potvrdu o položenom ispitu prilikom kupovine sredstava za zaštitu bilja. Ukoliko nemaju potvrdu, neće biti u mogućnosti kupiti tražena sredstva.

Zbog velike zainteresiranosti otvorili smo novi termin 19. i 20. travnja s početkom u 17 sati u IMPACT centru Zadar.

Iznos od 299 kn pokriva sve troškove korisnika (predavanje, polaganje ispita, potvrda o položenom ispitu). Spomenuti iznos potrebno je platiti prilikom dolaska na predavanje/polaganje ispita.

Prijave slati na udrugazarur[email protected] ili telefon : 023 233-170 od 9 - 13 sati.

Tko sve treba imati iskaznicu profesionalnog korisnika?

1. OPG i drugi poljoprivrednici (potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo).

2. TVRTKE koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom,(d.d., d.o.o., zadruge), potkategorije: ratarstvo, voćarstvo, vinogradarstvo, povrćarstvo, ukrasno bilje i maslinarstvo).

3. PRAVNE I FIZIČKE osobe koje održavaju javne površine (parkovi, okućnice, sportski tereni, ceste, pruge i druge javne površine) potkategorije: komunalne tvrtke i druge pravne i fizičke osobe.


TERMINI PREDAVANJA:

19.i 20 travnja. 2016. godine s početkom u 17 sati u IMPACT centru Zadar, Put Stanova, 23000, Zadar.