Zadranka Vera Pešut osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC u finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?"

U velikom finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?" i napetom shopping dvoboju koji je održan jučer u Super Konzumu u Vukovarskoj ulici u Zagrebu, gospođa Vera Pešut iz Zadra osvojila je glavnu nagradu Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, dok je drugoplasiranoj Mariji Širić iz Nedelišća pripao automobili Smart Forfour. Sretne dobitnice kućama su ponijele i vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma. 

Zadatak dobitnica u ovom dvoboju bio je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora. Bliža ovom iznosu bila je gospođa Vera Pešut koja se pokazala spretnijom u kupnji uz pomoć popularne Minee, dok je gospođi Mariji Širić, koju je kroz kupnju vodio Baby Dooks, nedostajao veći iznos do željenih 10.000 kuna. 

Bez obzira na konačni ishod, s obzirom da su obje osvojile zaista vrijedne nagrade, na kraju finalnog dvoboja nisu krile oduševljenje i sreću. Uz zahvalu Konzumu na organizaciji vrijedne igre u kojoj su izvučene kao sretne dobitnice, čestitale su jedna drugoj i u veseloj atmosferi proslavile vrijedne dobitke.

„Uzbuđena sam i presretna! Zahvaljujem Konzumu u kojem zaista svakodnevno kupujem i Minei koja mi je danas donijela sreću i pomogla u ovom napetom dvoboju. Ovako nešto može se doživjeti samo jednom u životu" - izjavila je sretna Zadranka, Vera Pešut.

Nagradna igra „Ovo zvuči poznato?" s bogatim nagradnim fondom, još je jedna u nizu velikih nagradnih igara koje Konzum kontinuirano priređuje za svoje kupce kako bi nagradio njihovu vjernost.