Ovog četvrtka 29. siječnja, pred kamerama NOVE TV, Zadranka Vera Pešut i Marija Širić iz Nedelišća odmjerit će snage u velikom shopping dvoboju, finalu Konzumove nagradne igre „Ovo zvuči poznato?" u kojoj su glavne nagrade automobili Mercedes-Benz C 250 BlueTEC te Smart Forfour te vrijedne košarice robe iz asortimana Konzuma.

Dobitnice glavnih nagrada i sudionice ovog dvoboja izvučene su 9. siječnja u Super Konzum prodavaonici u Dankovečkoj ulici u Zagrebu, a sreću su im donijeli popularni Minea i Baby Dooks.

Zadatak dobitnica u ovom dvoboju je, sakupljanjem artikala u prodavaonici, u roku od 30 minuta najtočnije se približiti iznosu od 10.000 kuna bez korištenja kalkulatora. Glavna nagrada je automobil Mercedes C klasa, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna. Nagrada za drugoplasiranu je automobil Smart ForFour, te izabrana roba iz košarice u vrijednosti do 10.000 kuna.

„Zaista nisam mogla vjerovati kada su mi iz Konzuma javili da sam dobitnica jedne od glavnih nagrada. Vjerujem da će biti zanimljivo pratiti ovaj dvoboj. Kako se bliži dan odluke moram priznati da imam tremu, ali nagrade su jako vrijedne tako da ćemo na kraju obje, bez obzira koja pobijedi, zajedno slaviti." - izjavila je sretna dobitnica, Vera Pešut iz Zadra.