Ovogodišnja završna predstava udruge Kissa je održana u Povljani na otoku Pagu!

Stotinjak djece sa cijelog otoka, članovi udruge Kissa predstavili su pred brojnom publikom svoje koreografije.

Plesalo se tako Antičke plesove, etno, hip hop,show dance i suvremeni ples. Cilj udruge Kissa je omogućiti svoj djeci otoka da plešu i uključiti ih i omogućiti otoku Pagu da bude u korak sa svjetskim događanjima po plesu.

- Iza nas je godina u kojoj smo snimili Happy otok Pag, pridružili smo se ostalim gradovima u Hrvatskoj na svjetskom danu plesa,  organizirali smo GO OUT and Dance, a jedan od najdražih projekata bilo nam je snimanje Plesne razglednice otoka uključiti cijeli otok. Zahvaljujemo Atomic dance factory i Gradu Novalji na nagradama kojima smo nagradili djecu na završnoj predstavi, naime četvoro djece je nagrađeno sa 28 plesnih radionica na Adria dance campu, plesnom kampu koji ce se ovo ljeto održati u Novalji, na kojem će sudjelovati svjetski poznati koreografi, a svim članovima omogućeno je sudjelovanje 24.7 na klassevima.
U novoj školskoj godini namjera nam je nastaviti još većim tempom, kaže voditeljica udruge Kristina Alaburić.

Slijedi nam kratki odmor, a već 1 srpnaj nastavljamo s tradicionalnim ljetnim radionicama koje će se održati na cijelom otoku, Povljana,Pag, Mandre, Stara Novalja, Novalja. Radionice su besplatne za svu djecu,domaće i turiste,djeca se druže,upoznavaju,a nakon radionica neki koji se prvi put sretnu sa plesom, nastavljaju dalje plesati,.sto nas posebno veseli, prenijeti im ljubav prema plesu i promovirati ples, posebna je radost, naglasila je Alaburić.