Od 12. do 15. lipnja u Biogradu n/m, organizira se svjetsko okupljanje motociklista pod nazivom „Croatia Harley Days & European H.O.G.Rally".

U subotu, 14. lipnja s početkom u 12.30 sati započinje defile Harley-Davidson motocikla od Zadra do Biograda n/m, u kojem organizator očekuje sudjelovanje 3 do 4 tisuće sudionika.

Okupljanje sudionika defilea predviđeno je sa početkom u 10.30 sati, i to na prostorima hotelskog kompleksa "Borik"(autokamp i glavni ulaz), na dvorištu i parkiralištu Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole u ulici A.G. Matoša u Zadru.

Trasa kretanja defilea :

Zadar

- ulica A. G. Matoša - Obala kneza Trpimira - Oko Vrulja - J.J. Strosmayera - J.B. Jelačića - Obala kneza Branimira - Jazine - Obala kralja Tomislava - Liburnska obala-Lančana vrata -Trg Tri bunara -Ulica Zadarskog mira 1358 - M. Pavlinovića - A. Kuzmanića -Foša - K.D. Zvonimira - rotor - N.Š. Zrinskog - A. Starčevića - V. Mačeka - Biogradska cesta-D8

Zadar - Biograd

Bibinje-Sukošan-Sv. Petar-Turanj-Sv. Filip i Jakov-Biograd n/m Ulica dr. F. Tuđmana-Trg Hrvatskih velikana-Trg Kralja Tomislava - Obala kralja Petra Krešimira IV.

Zbog navedenog događanja, u vremenu od 10.00 do 15.00 sati, cestovni promet na području Zadra, kao i na dionici D8 od Zadra do Biograda, biti će znatno otežan i usporen.

Stoga, ovim putem apeliramo na sve sudionike u prometu da u najmanjoj mogućoj mjeri koriste navedene prometnice za kretanje u naznačeno vrijeme, te ujedno pozivamo na razumijevanje i uvažavanje privremene regulacije prometa koju će provoditi prometna policija. Također napominjemo da će policijski službenici temeljem čl.79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima snimati navedeno javno okupljanje.

 

PREPORUKE VOZAČIMA ZA DAN 14. LIPNJA 2014.GODINE

1. OD 10.30 DO 13.30 SATI u ZADRU U ŠTO MANJOJ MJERI KORISTITI ULICE:

- A. G. MATOŠA

- O.K. TRPIMIRA

- OKO VRULJA

- J.J. STROSMAYERA

- O.K. BRANIMIRA

- POLUOTOK

- FOŠA

- KRUŽNI TOK

- A. STARČEVIĆA

- BIOGRADSKA

2. OD 12.00 DO 13.30 SATI ZA ODLAZAK NA POLUOTOK NE KORISTITI VOZILA

3. OD 12.30 DO 15.00 SATI U ŠTO MANJOJ MJERI KORISTITI CESTU D8 NA DIONICI ZADAR-BIOGRAD I ULICE U BIOGRADU:

- DR. F. TUĐMANA

- TRG HRVATSKIH VELIKANA

NAPOMENA:

- U 12.00 SATI, PRIJE STARTA DEFILEA U ZADRU, ZA PROMET ĆE BITI ZATVORENA ULICA A.G. MATOŠA, A KOD ULASKA DEFILEA U BIOGRAD N/M ULICA DR. FRANJE TUĐMANA.

- KRETANJE DEFILEA BITI ĆE DESNOM PROMETNOM TRAKOM