U Biograd na Moru već su počele pristizati tisu-će domaćih i stranih motorista i znatiželjnika koji će od 12. do 15. lipnja biti dijelom europskog moto događaja sezone i jednog od top 3 događanja u Hr-vatskoj ove godine - Croatia Harley Daysa 2014.

Uz atraktivan moto i zabavni program, Croatia Harley Days 2014. će zahvaljući svojoj probranoj gastro i eno ponudi, biti pravi raj za sve gurmane i ljubitelje dobre kapljice. Posjetitelji ove četverodnevne manifestacije u organizaciji Harley Davidsona, Grada Biograda na Moru i Adria Eventsa, moći će uži-vati u okusima najboljeg hrvatskog roštilja, a potom se i dodatno zasladiti ne-kim od probranih hrvatskih vina, likera ili rakija.


U gastronomskoj ponudi pronaći će se jela najboljeg hrvatskog roštilj majstora Marina Medaka. Vrhunski roštilj koji ovaj mladi chef nudi, zadovoljit će i ona najzahtjevnija nepca,. Svi oni koje su putevi barem jednom u životu odveli u zagrebački restoran RougeMarin znaju da je okusa roštilja iz Marinove kuhinje izniman i drugačiji. Osim u Zagrebu, ovog ćemo ljeta njegov roštilj moći probati na čak četiri lokacije tijekom Croatia Harleya Daysa u Biogradu na Moru. Sva-ka od njih nudit će specifična i jedinstvena jela, spravljena od domaćeg mesa. BBQ market, Hot dog joint, Burger joint ili pak Ribs & wings market zasigurno će privući sve one željne dobrog zalogaja. 

Žeđ će se gasiti na lokacijama Divino barova izborom vina iz nadaleko pozna-tih Iločkih podruma, koji sa svojim atraktivnim kompleksom podruma, spadaju među 10 najboljih vinarija u Hrvatskoj. Domaći i strani gosti kušat će njihov traminac, graševinu, pinot bijeli, rajnski rizling i različite sorte chardonnaya. 

Za degustiranja dobre domaće rakije tu su posebne lokacije - Apoteqa baro-va - gdje će se moći probati velik broj likera i rakija iz destilerije Brigljević. Orah, divlja ruža, biska, gorka naranča i medica samo su neki od okusa u ko-jima će svi zaljubljenici žešćih pića moći uživati.

Više informacija o manifestaciji Croatia Harley Days 2014. pronađite na www.chd.hr