Electronic Sound Waves nakon nekog vremena mirovanja vraća se na scenu i poziva sve ljubitelje undeground elektronskog zvuka da im se pridruže 05.04.2014. u City Clubu Forum.

Za Vas su pozvali zanimljive goste, a radi se o Andrologicu, Tomislavu Rupicu i Simi ,a tu su i domaćini ESW-a Liquid i Vito koji ujedno uređuju i vode emisiju pod imenom Zadarska Elektroprivreda na Radiju 057.

Andrologic nakon 10 godina karijere 28.03. izdao je prvi EP pod imenom Night Bird za Andix Recrods. Andrologicov stil glazbe je kombinacija Tech-Housea, Deep Housea i Techna. Od njegovih planova za budućnost trebalo bi istaknut suradnju s drugim umjetnicima i pjevačima što bi trebalo rezultirati njegovim prvim albumom koji bi trebao izaći početkom ovog ljeta. Tomislav Rupicu dolazi iz Šibenika, aktivno radi kao producent i ima svoj label pod imenom Pixel Records.

Njegove trake možete pronaći na 20 EP-a što je dosad izdao. Sime je nekom poznatiji pod aliasom Simon, već je 20 godina na sceni i mnogi ga se sjećaju iz Aque. Domaćini iz ESW-a su Liquid i Vito. Liquid se nalazi već 10 godina na sceni, nastupao je s mnogim poznatim dj-ima kao što su Ian Pooley, Billy Nasty, Marko Nastić i mnogi drugi.

Vito je relativno novo lice na sceni a svoj vrhunac karijere smatra nastup na Love System Festivalu na kojem su gostovali poznata imena deep housea od kojih bi istaknuli Ben Pearce, Finnebassen, Kolobmo, Claptone, Lovebrids ,HNQO. U subotu 29.03. nastupao je pred zagrebačkom publikom u nedavno otvorenom klubu Mikser te se vratio prepun dojmova. Svih 5 koje smo predstavili veže jedna te ista stvar a to je ljubav prema glazbi. U subotu 05.04. naći će se na jednom mjestu i pokazati svoje znanje o glazbi. Pridružite im se u City Clubu Forum.

Ulaz je besplatan.