Restoran Kornat od ovog petka za Vas priprema ‘Večeri šefa kuhinje’. Uz meni s četiri slijeda po izboru šefa kuhinje Stefana Stevanoskog ovog petka goste restorana Kornat očekuje i prezentacija vina vinarije Solum poznatog pisca, novinara i vinara Roberta Naprte.
Njegova vina Chardonnay Sur Lie i Cabernet Sauvignon uključena su u cijenu menija koja iznosi svega 130 kuna.
Šef Stefan Stevanovski odlučio se za sljedeći meni:
Hladno predjelo:
carpaccio od brancina
levantinska salata od hobotnice
mousse od lososa
Toplo predjelo:
morski rižoto s kremom od pancete
Uz hladno i toplo jelo bit će vam posluženo i vino vinarije Solum Chardonnay Sur Lie
Slijedi glavno jelo, marinirana janjetina s rimskim njokima i zdravica uz Cabernet Sauvignon.
Na kraju ove gurmanske balade očekuje vas desertom
Večeri šefa kuhinje održavat će se petkom i subotom uz iznimno povoljnu cijenu menija od 130 kuna.
Poklonite jednu večer sebi, obitelji ili prijateljima. Nazovite restoran Kornat na 254-501, obavite rezervaciju na vrijeme i spremni dočekajte vikend