Grad Zadar i Hrvatski zavod za zapošljavanje objavljuju poziv nezaposlenim mladim osobama, srednje stručne spreme, na osposobljavanje za web i grafičkog dizajnera, u sklopu projekta PoTRaGA.

Ako ste nezaposlena mlada osoba (do 25 godina života), srednje stručne spreme i prijavljeni ste na evidenciju Zavoda najmanje 6 mjeseci s područja Zadarske županije i želite se osposobiti za obavljanje poslova web ili grafičkog dizajna Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar i Grad Zadar nude vam tu mogućnost u sklopu projekta PoTRaGA - Portal za Tržište Rada, razvoj Gospodarstva i mjere Aktivne politike zapošljavanja

Grad Zadar i HZZ, Područni ured Zadar, u sklopu projekta PoTRaGA - Portal za Tržište Rada, razvoj Gospodarstva i mjere Aktivne politike zapošljavanja, objavljuju poziv za nezaposlene mlade s ciljem pružanja besplatnih, certificiranih edukacija i obavljanja prakse u području web i grafičkog dizajna. Predviđen je odabir 20 osoba za osposobljavanje za web dizajn i 20 osoba za osposobljavanje za grafički dizajn.

Projekt PoTRaGA se provodi u sklopu programa dodjele bespovratnih sredstava „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja" iz IPA IV Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.

Cilj projekta je povećati zapošljivost ciljne skupine dugotrajno nezaposlenih mladih do 25 godina sa srednjom stručnom spremom kroz prekvalifikaciju i podizanje razine njihovog znanja o poduzetništvu te doprinijeti uspostavi ravnoteže između ponude i potražnje na tržištu rada kreiranjem portala specijaliziranog za potrebe lokalnog tržišta rada.

Provedba projekta traje 15 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 132.551,95 EUR, od čega je 82,34 %, odnosno 109.151,26 EUR-a, sufinancirano od strane Europske unije.
Prijava

Ukoliko udovoljavate gore navedenim uvjetima prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnice (.docx) koju možete dostaviti osobno u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Zadar u Odjelu za provođenje projekata ili putem e-mail adrese jelena.buz[email protected]. Prijave će se zaprimati do 26. siječnja 2014. godine.
Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odjelu za provođenje projekata na tel. 023 300 827 ili poslati upit na [email protected].