17.08.2013 Vas častimo techno poslasticom; u goste nam dolazi DJ kojeg ne treba puno predstavljati; jedan jedini PERO FULLHOUSE! Uz njega nastupaju domaćin i organizator Allen Selestrin, Lucca Masterson.

S obzirom da je upad free, svi su dobrodošli i svi su pozvani, a s obzirom da su Pero PH,Lucca I Allen zaduženi za glazbu, očekujte putovanje kroz sve spektre elektronske glazbe i pripremite se... jer će atmosfera doći do usijanja.

A za one koji neće moći izdržati usijanu atmosferu, neka ponesu kupaći, pa neka iskoriste jednistvenu priliku za ples pod zvijezdama u noćnom kupanju.

VIDIMO SE !!!"

 

LINE UP:

Pero FullHouse ( Omega Ritam, Moondance, Ultra Europe )
Allen Selestrin ( Forward Education, e-Tech Label )
Lucca Masterson ( e-Tech Label )


*************************************************


BIOGRAFIJE

-Pero Fullhouse:

Početkom techno scene u Hrvatskoj početkom 90-ih, Pero - Fullhouse već je bio njezin sastavni dio, i jedan od prvih dj-a u Hrvatskoj. U to vrijeme na sceni u njegovom rodnom gradu Splitu bilo je svega 2-3 dj-a s oko 200 posjetitelja na party-ima. Kao svugdje u svijetu došlo je vrijeme za ljude koji su imali viziju umjetnosti. U to vrijeme Pero je počeo sa radom promocije techna te kao dj. Od tih ranih dana započetih sa minimalom te hard detroit technom stil mu se promjenio do stila koji danas pušta. Njegovi danasnji techno i tech-house setovi imaju jak utjecaj Mediteranskog mora te sunca, što je refleksija našeg nacina zivota. Tako je i priča "Sviraj kako živiš" postala i njegov moto.

Takav način razmisljanja dao mu je prilku da svira na preko 500 party-a po Hrvatskoj, Sloveniji, i Bosni i Hercegovini, te također po Njemačkoj, Francuskoje te Austriji. Nastupao je na Love Nation Party-u  Love Parade 99 u Berlinu zajedno sa Armand Van Helden, Denki Groove, WestBam.. . , Techno Parade 98 i Techno Parade 99 u Parizu, zatim na najvećim festivalima moderne elektronske glazbe u Hrvatskoj Evolution Funk 99 sa Jeff Mills-om, Mr. C, Thomas Schumacher, na poznatom hrvastkom technodromu, još jednom hrvastkom Cro Fest Aquatica 99, Valkana Beach Festival 2000 i 2001, te ostalo. Nakon niza godina sviranja, popularnost mu je porasla te je postao "jedan od najboljih hrvatskih dj-a", te jedan od najupješnijih. Imao je prilike svirati sa nekolicinom najboljih dj-a danšnjice: Carl Cox, Laurent Garnier, Jeff Mills, Stacey Pullen, Mr. C, Luke Slater, Richie Hawtin, Cloude Young, Terry Francis, Bushwacka, Kevin Saunderson, te ostali.

Kao promotor, član je OMEGARITAM techno tima, te je zalsužan za gostovanja najjačih imena i inovatora u elektornskoj glazbi, te ostalih kvalitetnih svjetskih dj-a u Hrvatsku, od kojih je većina od njih posjetila Hrvatsku po prvi puta - kreiranje hrvatske techno scene, posebno dalmaciju ljeti u najbolja mjesta na svijetu.
Pero je prvi hrvatski dj koji je svirao na Mayday-u 10IN01, i Kozzmozz. -u !
Također je jedan od nekolicine ljudi koji su započeli prvi hrvatski časopis elektronske glazbe Techno. hr.

Zajedno sa prijateljem Ivan Podrugom - e1 pokrenuo je prvi hrvatski tech-house, techno, electro label - OmegaRitam.
Nemojmo zaboraviti na Discotheque Rivu i ovogodišnju Ultru.


*************************************************

-Allen Selestrin:

Prvi DJ kontakt je imao u ex clubu Cocos u Kukljici gdje je bio resident cluba 3 godine. Sa godinama se okreće ka technu koji najviše bazira po Njemačkom Svedskom i Talijanskom stilu. Influences : Chris Liebing, Monoloc, Brian Sanhaji, Adam Beyer, Joseph Capriati, Jeff Mills, Richie Hawtin, Ascione, DVS1,Jonas Kopp,A.Mochi, Ben Klock, Ben Sims, Petar Dundov, Marko Nastic etc.

Trenutno se bavi produkcijom.

U Zagrebu je ugošćen sa strane Igora Brzovica( Household/Forward Education/Evasive) jako uspjesnog i kvalitetnog DJ-a, a ponajviše producenta koji radi sa umjetnicima kao što su Nathan Coles, Rob Pearson, Derek Marin, Kitz ( cije trake Richie Hawtin cesto ubacuje u svoje setove) te puno ostalih.

Svira od ljeta 2006. godine.
Stil glazbe koju danas Allen svira je poprilicno dark/pumping/dub/techno u kombinaciji sa melodicnim/deep/tech zvucima.

Do sad je svirao sa:

Igor Brzovic ( Forward Education,Evasive,Doppelgaenger ZG )
D!e Zwe! ( Dashoerspiel-Music proganda GER )
Darko Kustura ( In the Box,Forward Education ZD )
Ivan Komlinovic ( Syntetic digital / Decoded ZG )
Funtom ( Deepside Recordings,Move Records ZG )
DJ Sin ( F- Club ZG )
Bartol Njari ( Pranje production ZD )
Lucca Masterson ( e- Tech Label ZD )
E One ( Pitch Control,Vinyl Bar ZD )

Neki od nastupa su :
Club Cocos ( Resident for 3 years ) (Kukljica,Island of Ugljan )

Alta Martin, Dugi Breg,Dugo selo ( Zagreb )

Velesajam, Forward Education label night ( Zagreb )

WARM UP & AFTER PARTY for Carl Cox on a cruzer Elizabeta ( Kukljica - Split )

A1 ( Knin)

Rogoznica - Open air party, Techno Artillery label ( Šibenik )

Skipper Pub (Zadar )

Valkira Beach ( Vrsi )

Club Forum ( Zadar )

Club Arsenal ( Zadar ) etc.

 

*************************************************


-Lucca Masterson:

Luka Perinčić je rođen 03.01.1986 u Zadru. Nastupa pod pseudonimom Lucca Masterson. Prvi put se predstavio publici 2010 godine za vrijeme 01 May festivala (Valkira Beach Bar). Ubrzo nakon svog nastupa, organizatori ga pozivaju da bude warm-up DJ svjetski poznatom Uto Karemu (ITA). Iste večeri je dobio pohvale od strane organizatora, drugih DJ-a, pa i publike. Kroz svoje nastupe se upoznao sa skoro svim zadarskim DJ-ima, kao npr: Andrologic i Mony (Manifest grupa), Marco Cole (Party Shakers), Vito (ZEP), Liquid i Mani (ESW), Eggy, DJ Tome, Allen Selestrin (e-Tech), DJ Zlatko i E One (Pitch Control), Shpela Junior, Felix (Get the Groove), Bruno F. i Svire (Get the Groove/Drunken Jazzists), te Bartol Njari (Pranje Production). Godine 2011. Pokreće sa svojim bratom (Mono 11) label pod nazivom e-Tech. Prvi singl pod e-Tech labelom je Screetch (Lucca Masterson). Ubrzo se drugi izvođači/producenti pridružuju labelu, poput Allena Selestrina (ST) i Ivana Senzya (ZG). E-Tech label je imao seriju uspješnih albuma/Ep-a, međutim krajem 2012. Godine, label se stavlja u stanje mirovanja. Osim produkcije i osnivanja digitalnog labela, bavi se i organiziranjem Reunion party;eventi na kojima se publika „obrazuje", upoznaje i druži sa DJ-ima koji djeluju na područjima zadarske underground scene, te omogućuje publici bolji uvid u svijet elektronske glazbe, a DJ-ima šansu da pokažu što mogu pred zadarskom publikom.

Stil Lucce Mastersona se mijenjao s vremenom; točnije, stil se mijenjao skladno sa mijenjanjem opreme. Trenutno njeguje i razvija svoj novi stil koristeći Xone 1D MIDI kontroler, pomoću kojeg kontrolira širok spektar efekata i 4 kanala; kroz set od 2 sata, kroz njegove deckove prođe 60-80 traka. Njegovi setovi započinju sa melodičnijom kombinacijom deep-housa i tech-housea, te prelazi na ritmičniju tech-house i techno kombinaciju i, na kraju, završava sa mračnom i alternativnom fuzijom minimala i techna. Iako ne živi od glazbe, nego sve to radi iz ljubavi kao hobi, svoje zvanje DJa shvaća vrlo ozbiljno što se može predočiti njegovim setovima koji se opisuju kao putavanja koja ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Njegov moto koji je prenesen na label govori sve o tome kakva je njegova vizija prema glazbi i sceni, a glasi, jednostavno „Love Music, Do Music !"