U četvrak 25. srpnja u 09.30 sati pored Pozdrava Suncu, tik uz Jadransko more i Morske orgulje po prvi će se puta odraditi pravi sportski trening pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

"Pozivam sve Zadrane i goste Grada Zadra da nam se pridruže. Grad i turistička zajednica Grada Zadra osigurali su sve uvjete za vrhunski trening. Uz vježbanje i edukaciju dobro ćemo se i zabaviti ali i osvijestiti još bolje vlastito tijelo. Istražite granice samog sebe i poklonite si jedno zdravo jutro!" - izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.

Pozdrav Suncu prva je lokacija putem koje ćemo u sportskoj razglednici svijetu predstaviti naše Jadransko more, taj prelijepi biser Hrvatske toliko hvaljen u svijetu. No to je i lokacija gdje će dašak morske vode vježbačima olakšati tempo treninga i podariti im jutarnju svježinu.

Posljednje pripreme za zajedničko vježbanje u četvrtak tim provodi u Flaknenstiner hotelu Funimation. Vježbači se još uvijek mogu prijaviti za vježbanje i tako si osigurati poklone partnera projekta poput KOZMO prostirci za vježbanje, vode Jana, magazina Men's Helath, ali i brojnih drugih iznenađenja koja ih očekuju.

Prijavite se za vježbanje u Zadru na www.pokrenise.hr i osigurajte svoje mjesto u sportskoj razglednici Hrvatske.