U obiteljskoj kući u naselju Poldružan kod Vrbovca tokom ranih jutarnjih sati pronađeno je tijelo mrtve žene, a uz nju je pronađen i njen dvije godine stariji nevjenčani suprug, koji je odmah prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, javlja Jutarnji list.

Liječnici su tokom dana rekli kako je muškarac izvan životne opasnosti i uskoro će biti pušten kući. Policija je bila štura u iznošenju informacija o tragediji koja se dogodila, pa su kratko izvijestili kako se uzroci teške tragedije još uvijek istražuju, no da sumnjaju kako je riječ o trovanju ugljikovim monoksidom.

- Preminulu 34-godišnju ženu i njenog partnera pronašao je ujutro njegov otac, s kojim su živjeli u zajedničkom kućanstvu. On je pozvao hitnu pomoć. Do gušenja je došlo tijekom noći, u zasad još neutvrđeno vrijeme. Sobu u kojoj su se muškarac i žena nalazili grijala je peć na drva, a zbog manjka kisika i dotoka monoksida došlo je do stradavanja - kaže Diklić.

Susjedi su šokirani tragedijom koja se dogodila i još uvijek im je teško povjerovati što se točno dogodilo. Kažu kako je mlada žena bila trudna te da su se ona i partner veoma radovali prinovi.