Dr. Duje Marasović, ravnatelj splitskog KBC-a na odlasku, otvorio je u utorak obnovljeni Odjel za fizikalnu terapiju djece, pa je komentirao da je otvorenje tog odjela 'koštalo manje nego pederska parada'.

"Sve je koštalo manje nego pederska parada! Prije svog odlaska s mjesta ravnatelja jedino sam želio otvoriti ovaj odjel. Drugih želja nisam imao. Ostalo je uređenje preostalih 2.200 metara četvornih i tu apeliram na djelatnike neka pritisnu novo ravnateljstvo da poradi na tome", rekao je Marasović, a prenosi DalmacijaNews.

Naime, radovi na Odjelu za fizikalnu terapiju djece su počeli prije četiri godine, a Odjel je trebao biti obnovljen za šest mjeseci, no planirani radovi nisu išli po planu. I sada je ostalo još 2.200 metara četvornih koje treba urediti. Radovi su dosad koštali ispod dva milijuna kuna, a novac je skupljen donacijama: dio je dao Jadran Lazić, dio farmaceutske tvrtke, a dio je dala bolnica.

Inače, Marasović će voditi splitski Klinički bolnički centar (KBC) do 30. lipnja, kad će ga na mjestu ravnatelja zamijeniti kardiolog dr. Darko Duplančić.