Vozači koji posljednjih nekoliko dana prolaze raskrižjem kod trgovačkog centra Supernova zaista imaju priliku vidjeti bizaran i nesvakidašnji prizor - semafor podbočen drvenom palicom. Iz PU Zadarske doznajemo kako je semafor još u subotu oko podneva bio srušen u prometnoj nesreći koja je jednako kao i sam prizor, nesvakidašnja i bizarna.

Tamo je naime u subotu oko 11.50 sati na osobni automobil zagrebačkih registracija kojim je upravljao 34-godišnji Zadranin naletjela ralica Hrvatskih cesta čisteći snijeg u desnoj kolničkoj traci. do nesreće u kojoj je prednjim lijevim dijelom ralica zakačila "seat alteu" došlo je nakon što je 37-godišnji vozač koji se kretao iz pravca grada prema Crnom prošao kroz raskrižje dok mu je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo.

Od udarca i osobno vozilo, a i teretno, zarotirali su se nakon čega je ralica klizeći bočno "pokosila" semafor za pješake. Zbog nevremena koje već danima vlada na području grada i okolice, semafor je privremeno "imobiliziran" drvenom šipkom.

Sreća u nesreći jest što nitko nije ozlijeđen već je sve prošlo s materijalnom štetom. Protiv vozača ralice slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće.