Mercator je objavio početak novog projekt lojalnosti u kojem ovoga puta omogućuje nabavku vrhunskog keramičkog posuđa i set noževa s 50 posto popusta. 

Posuđe iz inovativne linije Delimano Ceramica Forma ima unutrašnjost obloženu trajnom neljepljivom keramičkom površinom vrhunske kvalitete, čime se smanjuje unos kalorija i zadržava izvorni okus hrane. Ovo posuđe izrađeno je od ekološki prihvatljivih materijala i može se reciklirati. 

Tu su i Kyocera noževi koji su sinonim za profesionalne keramičke noževe iza kojih je 25 godina kvalitete japanske tehnologije u Delimano izdanju. Kyocera u svojoj ponudi za kućanstva proizvodi noževe koji su iznimno čvrsti i iznimno oštri te čija keramička oštrica može trajati godinama bez oštrenja. Keramički noževi su izrađeni od napredne, high-tech keramike i stoga ne ostavljaju metalni okus ili miris, te su otporni na mrlje i hrđu.
Ljubiteljima zdravih napitaka na raspolaganju je i sokovnik POWER JUICER Express kojeg se koristi za brzu pripremu zdravog i svježe ocijeđenog soka. 

Kako bi kupce dodatno nagradili Mercator je osigurao dovoljan broj kuharica velikog Steve Karapandže koje su namijenjene svima koji kupe tri proizvoda Delimano, uz predočenje računa. Svi ostali svoj primjerak kuharice mogu kupiti od 15.prosinca 2011. na prodajnim mjestima Mercatora, Getroa i Mercator Tehnike.