Zadarska podružnica Moto udruge policajaca "Plavi vitezovi" organizira večeras druženje u okviru humanitarne akcije - u spomen na utemeljitelja "Blu Knights-a" u Hrvatskoj Davora Javorskog, koji je prije tri godine tragično nastradao vozeći se na motoru u povratku s posla. Prikupljena sredstva namijenjena su obitelji pokojnoga Davora Javorskog. Akciji se mogu pridružiti i građani koji nisu članovi udruge.

A ljubitelji motocikala mogu pratiti okupljanje motociklista ispred dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku u 12 sati. U 14 sati kreće defile preko Kožina, Zatona, Nina, Mazije do Foruma, nakon čega se vozi do restorana u autokampu Borik gdje će se održati završna zabava.

Očekuje se dolazak velikog broja motorista iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine te također članova MK Beštije, Duhovi, Paška bura, Poskoci, Karabaja, Stankovci, Veterani i drugih prijatelja bikera. Svoj dolazak najavio je i višestruki prvak Hrvatske u motociklizmu Zadranin Marin Ivanov, najbrži Hrvat u svojoj klasi.