Prvak 4. Cvitarijade je 11-godišnji Josip Sakić koji je predstavljao KUD Sv. Kata iz Zemunika, drugo mjesto pripalo je Mirku Kalcini - Baći iz KUD Sv. Nikola Tavelić-Lišane Ostrovičke, a treće mjesto osvojio je Branko Narančić - Baćo iz KUD-a Luzarica iz Pridrage.

Najboljima su uručene i usne harmonike, dar njemačke firme Hohner, koja ih izrađuje. Osim cvitaraša nastupili su još i KUD Nadin, Didovi gardelini-pivači iz Zagore, narodni diplari Mile Nimac iz Lišana Ostrovičkih i Nediljko Mađar iz Mirlović Zagore, svirači na dvojnicama i samici Šime Tokić, Joso Nimac i Milan Odžaković, pučki pjesnik iz Zemunika Dinko Buljat te blues svirač na usnoj harmonici Tomislav Goluban.

Pod nazivom 'Najbolji cvitaraši od Nina do Knina', četvrta 'Cvitarijada' u Nadinu okupila je u subotu navečer oko tridesetak samoukih svirača usne harmonike koja se na tom području zove cvitare.

Organizator je kulturno-umjetničko društvo Nadin, osnovano 2006. godine s ciljem očuvanja tradicionalnih vrijednosti i folklora ravnokotarskog i bukovačkog područja.
Festival ima i međunarodnu vrijednost jer je sedam svirača sa cvitarijade nastupilo na WHF festivalu poznatom kao svjetsko prvenstvo svirača harmonice u Trossingenu u Njemačkoj, u kojemu je tvornica i najpoznatijeg svjetskog proizvođača usnih harmonika Hohner koja je sponzorirala nadinski festival.