ZADAR - Po svom sadržaju jedinstven dućan na prostoru grada Zadra Jessica Rabbit shop, otvoren je početkom srpnja na adresi Kovačka 1, u Varoši. Nazvan prema zavodnici iz crtanih filmova, nudi sve što jedan seks shop može ponuditi, ali i mnogo više od toga. U širokoj paleti proizvoda svatko može pronaći nešto za sebe.

Od klasičnog asortimana seks shopova koji se sastoji od vibratora, lutki, stimulatora i raznih sličnih pomagala, treba izdvojiti veliki izbor donjeg rublja za žene i muškarce, mladima interesantni stimulansi poput „poppersa", Španjolskih mušica i sličnih... Ono što ovaj atraktivan dućan čini posebnim je njegov darovni program u kojem se može naći sve potrebno za razne prigode poput djevojačkih i momačkih večeri, rođendana, zabava i sličnih događanja. U blagdansko vrijeme očekuje Vas ponuda prigodnog sexy donjeg rublja, kostima i božićnih odjela, te masažnih ulja sa mirisom cimeta ili marcipana.

Iako je postojala bojazan kakvu će reakciju kod građana izazvati otvaranje seks shopa, izgleda da je Zadranima nedostajalo nešto takvo, uzmemo li u obzir da je posljednji seks shop zatvoren još u prošlom mileniju. „Mislili smo da će ljudima biti neugodno ulaziti, pa smo odlučili napraviti i web shop tako da se mogu stvari naručivati preko interneta, ali smo se iznenadili koliko su ljudi srdačni i sretni zbog otvorenja", izjavili su vlasnici. Shop je otvoren radnim danom od 09 do 20 sat, a subotom od 09 do 14 i od 17 do 20, a za sramežljive web shop se nalazi na adresi www.jessica-rabbit.com.hr gdje će se naći dobar dio asortimana.