ZADAR - U petak, 30. srpnja, u Arsenalu se održava večer „DM predstavlja Marka Tolju". Koncert će početi u 22 sata. Cijena ulaznice je 50 kuna u pretprodaji, 60 kuna na dan koncerta. 

Drugi album Marka Tolje "Vrijeme briše istinu" nominiran je za nagradu Porin u kategoriji najboljeg pop albuma. Za njegov solistički koncertni spektakl u kazalištu „Komedija", održan 9. travnja, karte su rasprodane u samo jednom danu, a koncertna turneja nastavila se po svim većim gradovima Hrvatske; u Zadru, Splitu, Dubrovniku, Rijeci, Opatiji, Bolu i Varaždinu. Zbog iznimno velikog interesa publike svih dobnih skupina i Markovih obožavatelja, u planu je i repriza koncerta u Zagrebu.
Vrijednost talenta Marka Tolje prepoznali su i tvorci iznimno uspješnog mjuzikla "Za dobra stara vremena" u produkciji Željke Ogreste, te su mu dodijelili glavnu mušku ulogu u ovom umjetnički zahtjevnom projektu. Nakon premijere u prosincu 2009. i. rasprodanih izvedbi u "Areni" - Zagreb.

Dan nakon koncerta u Arsenalu Tolja će, ako ne glasom, a onda u skokovima, sudjelovati i na „DM Millenium jamp"-u na zadarskoj rivi.