NEW JERSEY - Petnaestogodišnja Amerikanka uhićena je zbog optužbe da je navodno prodala svoju sedmogodišnju polusestru za seks zabavu.

Policija New Jerseyja sumnja kako je tinejdžerka odvela svoju mlađu polusestru do stana u neposrednoj blizini njihova doma u Trentonu gdje je djevojčicu silovalo sedam muškaraca. Starija je polusestra bila prisutna tijekom silovanja te je plaćena po završetku mučenja.

Tijekom izbivanja djevojčica iz obiteljskog doma, roditelji su vjerovali kako su polusestre pobjegle.

- Ovdje se radi o djevojci koja je vlastitoj polusestri rekla da uđe u stan u kojem su ih čekali ljudi za koje je znala da će je silovati - objasnio je policijski zapovjednik Joseph Juniak.

Tinejdžerka se tereti za poticanje na silovanje, promociju prostitucije te nekoliko drugih kaznenih djela. Identitet joj nije otkriven zbog godina, međutim tužitelji su najavili kako će tražiti da joj se sudi kao odrasloj osobi. Trenutno se nalazi u pritvoru za mlade.

- Mlađa je polusestra pratila stariju na 'zabavu' jer se bojala da bi joj se nešto moglo dogoditi - ističe Juniak.

Jednom kada su se našli u stanu 15-godišnjakinja je počela mlađu polusestru poticati da dopusti da je muškarci diraju.

- To se odmah pretvorilo u seksualno zlostavljanje i silovanje. Prijetili su joj da će je ubiti ukoliko počne vrištati ili ako će reći nekome - priča Juniak.

Kada se djevojčice nisu vratile kući do nedjelje u 16,30 sati, roditelji su pozvali policiju. Silovanu su sedmogodišnjakinju pronašle dvije starije žene kako plaće ispred stana te su je otpratili kući gdje je policija već bila čekala,

Djevojčica im je ispričala što se dogodilo nakon čega je prebačena u bolnicu. Policija je te večeri pronašla i 15-godišnjakinju koja je nakon ispitivanja privedena.