ZADAR - U petak 5. lipnja s početkom u 18 sati u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru se igra četvrta utakmica finalne serije doigravanja za naslov košarkaškog prvaka Hrvatske između Zadra i Cibone. Trener Zadra Zmago Sagadin vjeruje u pobjedu svojih igrača, a ključ pobjede vidi u kontroli skoka, kvalitetnom vraćanju i agresivnoj obrani. Pri tome je bio vrlo slikovit:

- Na ni jednoj faci od mojih igrača ne vidim ništa drugo nego želju za pobjedom i revašom. Nema malodušja, nema predaje. S Cibonom se ne možeš natjecati tko će postići više koševa. Mi s Cibonom moramo odigrati kvalitetnu obranu i njoj pridodati sve ostalo. Obrana se uvije može igrati. Ne može se uvijek sve pogoditi, ali braniti se, spustit guzicu, spustit se u nogama i igrati dobru obranu možeš uvijek."

Zamoljen da prokomentira izjavu igrača Cibone Alana Andersona koji je rekao da kada igra u Zadru ima osjećaj da je u kavezu, aludirajući na oštru igru Zadrana, Sagadin je istaknuo da ne prati napise u medijima te ponovio kako nikad nijednom svom igraču nije rekao da udara protivnika:

- To nije sportski. Uostalom na prvoj zagrebačkoj utakmici našem igraču Vladimiru Bosisi je razbijena jedna, a sada druga arkada. Istina, obje utakmice mu je gledala žena, pa ga je valjda ona udarila, rekao je Sagadin.