ZADAR - U nedjelju ujutro oko  1.05 sati na Obali kneza Branimira, kod gradskog mosta, 52-godišnji je Zadranin, pod utjecajem alkohola od 1,56 g/kg, zbog neprilagođene brzine vožnje, sletio izvan kolnika prilikom čeka je oštetio metalne stupiće u vlasništvu Grada Zadra. Nastavio je vožnju ulicama Stjepana Radića, Josipa Jurja Strossmayera, Oko Vrulja, Miroslava Krleže i Put Dikla gdje je kod kućnog broja 67 ponovno izgubio nadzor nad "VW Polo" te udario u parkirano osobno vozilo koje se od udara odbilo naprijed i oštetilo još dva parkirana vozila. Alkoholizirani 52-godišnjak se u svom automobilu zarotirao na cesti i udario u betonski stup, prilikom čega je zadobio lakše tjelesne ozljede. Protiv njega slijed prekršajne prijave iz Zakona o sigurnosti na cestama.     

Također u nedjeljno jutro, oko 5 sati u ulici Ante Starčevića zbog neprilagođene brzine nepoznati je vozač upravljajući osobnim vozilom marke "Kia Pride" sletio izvan kolnika i udario u dva čempresa, nakon čega je napustio vozilo i udaljio se u nepoznatom pravcu.

Na Benkovačkoj cesti u nedjelju oko 0.55 tridesetogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine odbio je alkotest kojeg su od njega zatražili policajci te im je ponudio mito od 70 kn. Uhićen je i priveden u službene prostorije policije gdje je napao policijskog službenika nanijevši mu lakšu tjelesnu ozljedu. Nad njim je u tijeku krim obrada.