Ostalo je nešto više od 10 dana do sportsko-humanitarne božićne utrke Zadar Christmas Run 2023. Na utrci se očekuje oko 300 trkača koji će u subotu 16. prosinca u 16:00h preplaviti ulice od Puntamike do Adventa.

Utrka se održava po četvrti put te ima humanitarni karakter. Ove godine, partner utrke Rentlio za svaki otrčani kilometar svakog trkača na utrci, poklanja 1Euro u fond za potrebe djece u sklopu Centra za pružanje usluga u zajednici Zadar. Svi trkači koji još danas, 5.12.2023. prijave utrku i uplate startninu, na poklon dobivaju i majicu utrke!

Organizator poručuje:

"Radi se o utrci na 5 km koja će startati 16.12.2021. u 16.00h sa Puntamike a na neki način ima dva cilja. Jedan je onaj fizički, na trgu Petra Zoranića u centru grada, a do njega će trkači dotrčati prelijepom stazom uz more a drugi cilj je onaj puno važniji a to je prikupljanje sredstava za one kojima najviše treba! Zahvaljujemo se tvrtki Rentlio i gospodinu Marku Mišuliću na podršci kroz donaciju sredstava za djecu u sklopu Centra za pružanje usluga u zajednici Zadar!

Svi trkači će dobiti crvene kapice pa će cesta od Puntamike do Adventa biti obojana u crvene boje Božiča. Biti će to jedna zabavna sportska subota u našem gradu!
Zahvaljujemo se i svim sponzorima koji podržavaju organizaciju božićne utrke, bez kojih ovaj projekt ne bi bio ostvariv."

Pozivamo obitelji sa djecom, mlade i stare da se odazovu ovom prelijepom događaju! Na utrku se još moguće prijaviti putem  www.runzadar.com/christmasrun.

Natjecatelje očekuje bogati start paket, dobra glazba i jako puno zabave!