Dvorana koju na Višnjiku koriste Boksački klub Ares i Prime Time fitness dobila je zahvaljujući donaciji Sportske zajednice grada Zadra novu podlogu koja će pružati vrhunske uvjete za treniranje sportašima.

U posljednje vrijeme uložena su značajna sredstva u unapređenje dvorane, uključujući kupnju novog ringa, podloge, vreća za udaranje, opreme za trening, raznih utega i sprava, postavljanje motivacijskih naljepnica na prozore i zidove, farbanje dvorane te instaliranje klimatizacije kako bi se stvorili optimalni uvjeti za boksače i rekreativce.

- Ponosno ističemo da naš klub broji preko 200 članova, od kojih je čak 160 djece u dobi od 5 do 16 godina, te smo predani pružanju vrhunskih uvjeta za razvoj mladih boksačkih talenata. Neizmjerno zahvaljujemo djelatnicima Športskog centra Višnjik na njihovom neprocjenjivom doprinosu i podršci prilikom radova farbanja, postavljanja klupčica za prozore i drugih aktivnosti, koji su dodatno unaprijedili estetiku i funkcionalnost naše dvorane. Treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo izražavaju svoje oduševljenje novom podlogom i unaprijeđenim uvjetima. Njihova sreća i zadovoljstvo su dodatna potvrda vrijednosti ovog ulaganja u dvoranu koja nosi ime po njihovom pokojnom treneru Damiru Zriliću, poručili su iz BK Ares.