NŠK Sv. Mihovil iz Preka ostao je bez naslova jesenskog prvaka u 2. Županijskoj nogometnoj ligi jer je utakmica koju su dobili u Novigradu protiv domaćeg NOŠK-a 5:0 nakon žalbe treće momčadi registrirana 3:0 za domaćine.

- Naša dva igrača, 18-godišnji Leon Cukar koji je na spomenutoj utakmici ušao u igru na poluvremenu i 16-godišnji Jakov Ortulan, koji je igrao od 76. minute, to su jutro prije naše utakmice igrali futsal prvenstvenu utakmicu za juniorsku selekciju MNK Jezera koji su slavili nad MNK Gaunima u Biogradu. NOŠK se na utakmicu nije žalio i iznenađeni su ovakvom odlukom i što se njih tiče naša pobjeda je bila korektna! S obzirom da su nam iz Saveza rekli koja nas je osoba i klub prijavili mi im poručujemo: „Sramite se!".

Umjesto da tim mulcima kažete svaka vam čast što ste u jednom danu trčali po Zadarskoj županiji da biste odigrali dvije nogometne utakmice, vi nas prijavljujete radi svoje osobne koristi. Ako su jedan dečko od 18 godina i drugi od 16 godina bili razlog što smo dominantno osvojili naslov jesenskog prvaka u 2. ŽNL, onda nam je to za pohvalu!

Tri boda su nam oduzeta, no i bez ta tri boda, naši su igrači osvojili naslov jesenskog prvaka na kojemu im čestitamo a ovima na prijavi srdačno zahvaljujemo, objavili su u NŠK Sveti Mihovil.