Dvorana Boksačkog kluba Ares postaje jedna od najljepših u Hrvatskoj uz novu podlogu koja donosi vrhunske uvjete za boksače i rekreaciju.

- U ovoj godini, zajedno s udrugom Prime Time fitness uložili smo značajna sredstva u unapređenje dvorane, uključujući kupnju novog ringa, podloge, vreća za udaranje, opreme za trening, raznih utega i sprava, postavljanje motivacijskih naljepnica na prozore i zidove, farbanje dvorane te instaliranje klimatizacije kako bismo stvorili optimalne uvjete za naše boksače i rekreativce. Zahvaljujemo športskoj zajednici grada Zadra na njihovoj velikodušnoj donaciji koja je omogućila nabavku ove nove podloge, a posebno predsjednici Športske zajednice grada Zadra, Snježani Jurinić, koja je bila ključna u podršci ovom projektu. Nadalje, neizmjerno zahvaljujemo djelatnicima Športskog centra Višnjik na njihovom neprocjenjivom doprinosu i podršci prilikom radova farbanja, postavljanja klupčica za prozore i drugih aktivnosti, koji su dodatno unaprijedili estetiku i funkcionalnost naše dvorane, napisali su u priopćenju ističući da njihov klub broji preko 200 članova, od kojih je čak 160 djece u dobi od 5 do 16 godina.

Svoje oduševljenje unaprijeđenim uvjetima dvorane koja nosi ima po pokojnom treneru Damiru Zriliću izrazili su i treneri Nikola Marketin i Vedran Bajlo. Ovaj korak ka unapređenju sportskih uvjeta jasno pokazuje posvećenost boksačkog kluba Ares u pružanju vrhunskih uvjeta za razvoj boksačkih vještina i sigurnost sportaša.