Na 7. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević uspjeli smo prikupiti ogromnih 44.369,78 eura odnosno 334.304,10 HRK, javili su organizatori.

Nema riječi kojima se možemo zahvaliti na sve većoj podršci koju nam pružate iz godine u godinu. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način postali dio naše priče jer samo uz Vašu pomoć mi možemo pomagati drugima te ih činiti sretnima.

Šesnaest dana nesebičnosti, humanosti i pozitivne energije eruptiralo je posljednji dan turnira na koncertu Sandija Cenova koji je prošao iznad svih naših očekivanja.

U sklopu humanitarnog turnira organizirana je i humanitarna akcija za Udrugu za Down sindrom Zadar. Sav prihod prikupljen od kotizacija, 6080 eura (45.809,76 HRK), uplaćen je Udruzi za pomoć u njihovom radu.

Od donacija građana za hranu i piće prikupljeno je 38.289,78 eura (288.494,34 HRK). To je svota s kojom ćemo raspolagati u narednih godinu dana te će biti donirana potrebitoj djeci Zadarske županije.

Još jedan put hvala Vam dragi ljudi što ste skupa s nama prikupili sredstva s kojima ćemo pomoći našim najmlađima i tako im dati nadu za bolje sutra.

Hvala i svim našim dragim sponzorima koji su nam vjetar u leđa već godinama i bez kojih bi naš posao bio znatno otežan. Veliki pozdrav svima i vidimo se dogodine na 8. Memorijalno humanitarnom turniru Antonio Jurjević, zaključili su.