Triatlon je izrazito moderan i jedan od najbrže rastućih sportova današnjice koji se sastoji od 3 discipline: plivanja, vožnje bicikla i trčanja. U programu škole triatlona TK Zadar su:

- Plivački treninzi - učenje, usavršavanje tehnike
- Trkački treninzi - učenje, usavršavanje tehnike
- Biciklistički treninzi - spretnost na bicikli
- Edukacija o triatlonu kao sportu

Za više informacija upitali smo voditelja škole Triatlon kluba Zadar Ivana Gobina.
„Triatlon je sve popularniji sport kako u svijetu tako i kod nas. Njegova popularnost proizlazi iz činjenice da se radi o bazičnim aerobnim sportovima koji su po strukturi vrlo jednostavni (plivanje, biciklizam i trčanje) a idealno se nadopunjuju i u današnjem tempu života predstavljaju dobru kombinaciju sa kojom se dolazi do odličnih rezultata u psihofizičkom i zdravstvenom smislu!

Djeca kroz naše programe uče i usavršavaju znanja plivanja, trčanja te pogotovo bitnu spretnost na bicikli. Smatramo da su ovo vrlo bitna znanja koja djeca savladavaju kod nas te su im korisna za cijeli život.

Pozivamo sve zainteresirane roditelje i djecu da dođu i probaju naše programe. Imamo višegodišnje iskustvo u radu sa djecom te ih nastojimo osim ovih sportskih vještina učiti i životnim vrijednostima, ponašanju, socijalizaciji, poštivanju svojih prijatelja i starijih osoba.

Vrata Triatlon kluba Zadar su uvijek otvorena za sve koji žele probati triatlon!"
Treninzi započinju početkom rujna, sve što trebate je popuniti obrazac na web stranici kluba www.zadartriatlon.hr/upisi