Gradonačelnik Branko Dukić potvrdio je kako će Zdenko Jukić biti sedmi član Nadzornog odbora KK Zadar. Na to se čekalo dva mjeseca, rekao nam je Enio Meštrović, čiji je prijedlog bio da Jukić popuni u nadzoru nestranačku kvotu u ime Grada Zadra.

Iako je Jukić predsjednik zadarskog ogranka Centra, za Meštrovića je to manje važno od njegovih organizacijskih sposobnosti i razumijevanja sporta kao bivšeg rukometnog profesionalca. - On je doktorand na ekonomiji. Ja sam ga kao stručnjaka  pozvao da napravi analizu održivosti klupskog poslovanja koju je izlagao na tematskoj sjednici Gradskog vijeća, podsjeća vijećnik i nositelj Nezavisne liste.

Meštrović kao bivši nadzornik zadovoljan je što je KK Zadar očišćen i posložen, a  ističe i izbor Borisa Hrabrova u Nadzorni odbor KK Zadar. Njega su izglasali iz udruge veterana KK Zadar.

Prije Hrabrova to je bio bivši košarkaš Ivan Sunara koji je naprasno i brzo otišao iz NO KK Zadar.

Time je ispunjen jedan od uvjeta Nezavisne liste Enija Meštrovića koje je dao gradskim vlastima za KK Zadar. Popunjavanje NO po Statutu s još dva člana: 1. Veteran KK Zadar, 2. Predstavnik većinskog vlasnika i glavnog sponzora, grada Zadra, koji nije iz kluba HDZ-a.

U sudskom registru Ante Rubeša još je uvijek član NO KK Zadar iako je odavno dao ostavku. Nove članove treba potvrditi skupština dioničara koju mora sazvati Grad Zadar kao većinski vlasnik Kluba.