Na 7. Memorijalno-humanitarnom turniru Antonio Jurjević (MHTAJ) okupit će se ukupno 128 ekipa što potvrđuje činjenicu da je ovaj turnir najveći humanitarno-sportski događaj u Zadarskoj županiji, ali i šire.

MHTAJ počinje večeras od 19 sati, a igra se na vanjskim malonogometnim terenima ŠC Višnjik. Sve posjetitelje i ove godine očekuje vrhunski mali nogomet, ali i zabava.

Turnir se igra u tri kategorije, a ove će se godine za titulu najboljih seniora boriti 91 ekipa. Na turniru će se natjecati i 21 ekipa veterana te 16 dječjih ekipa.

Utakmice se igraju svaki dan od 19 sati, a seniorski dio turnira igra se u sustavu 4+1 (futsal pravila), dok će se veteranski dio, na koji se mogu prijaviti svi oni koji su 1985. godište ili stariji, igrati u sustavu 5+1.

Iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević još jedanput mole sve sudionike za poštenu igru i sportsko ponašanje. Ističu i kako će svako nesportsko ponašanje, kojem nema mjesta na humanitarnom turniru, odmah biti kažnjeno na najstroži mogući način, diskvalifikacijom ekipa iz daljnjeg dijela natjecanja.

Turnir će i ove godine biti humanitaran, a članovi HUAJ nam govore kako će o detaljima humanitarne akcije koju organiziraju uskoro obavijestiti javnost.

Sve donacije koje je dosada napravila Humanitarna udruga Antonio Jurjević mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici udruge kao i raspored utakmica na turniru.

- Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se od srijede pridruže na vanjskim malonogometnim terenima Športskog centra Višnjik. Podržite 7. MHTAJ i uživajte u najvećem humanitarnom turniru u županiji. Brojka od 128 ekipa jamči da ćemo još jednom biti svjedoci velikog sportsko-humanitarnog spektakla, a put do „zida pobjednika" bit će teži no ikada, kazali su iz Humanitarne udruge Antonio Jurjević.

RASPORED ZA SRIJEDU:

Raspored i termini odigravanja utakmice 16.08.:

Teren A:

19:00 Humanitarna udruga „Antonio Jurjević" vs Rekreativci
19:45 Mnk Osam Mladi vs Stanovi bilbao
20:30 Petrčane vs Mnk Ugljan
21:15 DPH Obrovac DPH Zadar vs Udruga „Pojonsko srce"
22:00 Mnk Puntamika vs MNK Zemunik
22:45 Futsal klub Plovanija Zadar vs Optika Maris

Teren B:

19:45 Ekipa Orbico vs Mnk Vrsi
20:30 Mnk Kkukljica vs Rovđaci
21:15 Podgradina vs Lukoran
22:00 Punta Skala vs UN Tornado Zadar
22:45 Mnk Outsajderi vs Mnk Rupe