Kadeti Dasiadda opravdali su ulogu favorita i prošli kroz Jazine u finale Zara dental centar kupa Arbanasi 2023, gdje ih čeka domaćin Pod brig.

Zanimljivu utakmicu veterana odigrali stari znanci, Tin i Puntamika. Prvo poluvrijeme vodila se izjednačena borba, i čekala se greška protivnika, međutim mreže su mirovale. Drugo poluvrijeme, druga pjesma. Čim se krenulo s centra, frcalo je na obje strane, ali vratari su bili na razini do pred sam kraj susreta. Tada Tin dolazi u vodstvo, Marić neoprezno radi šesti faul i Goran Burčul iz akumuliranog udarca dovodi Tin u vodstvo. I kada se činilo da više nema nade za Puntamičane, Šime Lovretić je povukao s centra, s leđa otresao Fatovića i neobranjeno poentirao za izjednačenje. U ruletu šesteraca sreća se osmjehnula Puntamici koja odlazi u finale na megdan Abecedi.

U seniorskom turniru kuglači sa Smiljevca su rutinirano riješili Lavandu iz Arbanasa, a isto su napravili i Varošani sa Zadrankom. U zadnjem susretu večeri Bura Ventures i Amateri odigrali odigrali su egal utakmicu koja je na kraju odlučena izvođenjem šesteraca. Amateri su bili prcizniji i u polufinale je zasluženo njihovo!


KADETI:
MNK Dasiaddo - Jazine 2. 5:2

VETERANI:
MNK Tin Zadar - MNK Puntamika 1:1 (2:4 pen)

SENIORI:
Arbanasi Lavanda - Zyx Bowling 2:5
MNK Zadranka - Mnk Varoš ZDC 1:4
Bura Ventures - Amateri 1:1 (2:4 pen)


Raspored i satnica polufinala:

Subota, 22.07.2023

Kadeti za 3.mj
19h MNK Raštane Kanela - Jazine 2

Kadeti finale
19.30 h Pod Brig - MNK Dasiaddo

Veterani za 3 mj.
20 h UDVDR Zadar - MNK Tin Zadar

Polufinale seniori
21 h Zyx Bowling - Amateri
22 h MNK Varoš ZDC - MNK Raštane