Jučer je na stanarskoj areni održan ždrijeb za prvi memorijalni turnir u čast Edija Perinčića na koji se prijavilo 32 ekipe.

Na izvlačenju su sudjelovale nogometne ikone Jure Jerbić kapetan HNK Zadar, Igor Banović i stanarski Collina Damir Dukić - KUKE .

Perinčić je bio, prema riječima Šime Maruna za portal Sport023, jedan od najboljih nogometaša mnogih klubova u Zadru. On je nakon završene igračke karijere svoje aktivnosti u nogometu usredotočio na rad u Savezu tako što je radio kao povjerenik i delegat na nogometnim i malonogometnim utakmicama. Bio je i predsjednik malonogometnog saveza.  

Turnir počinje večeras, a čast prve utakmice ide domaćoj momčadi Stanovi Bilbao - Poljica brig u 20 sati. U 21 sat slijedi Brodaric CB Ruber - Matić gradnja, a u 22 sata Smiljevac - Dišpet bar.

Nagradni fond se ne srami, tako prvo mjesto očekuje 3000 eura, drugo 1500 eura, a treće 500 eura. Utješna nagrada za 4. mjesto je besplatna prijava za iduću godinu. Također, bit će i nagrade za najbolje pojedince.

- Očekujemo pregršt nogometnih poteza i uživanje u čarolijama futsala. Ovim putem zahvaljujemo svima koji su se prijavili te pozivamo sve da dođu i podržu ovu lijepu priču, poručili su organizatori MNK Stanovi na svojim društvenim mrežama.